Doç. Dr. Arif ŞANLI

Emsey Hastanesi KBB, Oparatör Doktor
1955 Sivas doğumlu, 1979 İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu.

Hakan ÇİÇEK

Başkan Yardımcısı

Makine mühendisi

Vedat ÖZBAŞ

Emekli din görevlisi ve Kartal Belediyesi Din İşleri Danışmanı

Güven Obalı

Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi - Ülker
Ankara Üniversitesi - Siyasal Bilgiler Fakültesi

Yücesde ÖZ

Emekli Öğretmen

Ercan BOSTANCIOĞLU

Tiyatro sanatçısı-Müzisyen

Betül Ayabakan BELGEN

İşletmeci, Marmara Üniversitesi İşletme bölümü mezunu
Eylül-1962 yılında doğdu.1974-1980 Yılları arasında Matematik Öğretmeni Sayın:Servet Kaya,nın Kurmuş olduğu Erenköy Kız Lisesi Türk Sanat Müziği Korosunda eğitim aldı.Liseyi bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İşletme Bölümünü okudu.1980-1989 yılları arasında Rumeli Türkleri Derneğinde merhum, Şef ve Bestekar Sayın :Rüştü Eriç'in Korosuna Daha sonra bir yıl Kadıköy Musiki Derneğine devam etti.1991 yılında evlendi 2 oğlu var. Dr. Arif Musiki Derneğinde Türk Müziği Eğitimine devam etmektedir. Baba mesleği Otomativ Yan Sanayi sektöründe kendi şirketinde halen Yönetim biriminde aktif durumdadır.İstanbul Sanayi Odası ve İstanbul Ticaret Odası üyeliklerim devam etmektedir. 7 yıl süreyle Türkiye Yardım Sevenler Derneği Pendik Şubesi Yönetiminde görev aldı.