Kurucu Üyeler

Dursun Ali ŞAHİN

Emekli Vali
1950 Akçakoca doğumlu, 1975 İstanbul Hukuk Fakültesi mezunu. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık,vilayetlerde vali yardımcılığı yaptı.İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığı yaptı.Yurt içi ve yurt dışında çeşitli eğitim ve kurslar gördü,İngilterede bir yıl İngilizce eğitim aldı.Sosyal faaliyetlere çok önem veren ve sanat faaliyetlerini destekleyen Dursun Ali Şahin hitabeti ve şiir okumadaki başarısı ile tanınmıştır.

Amir ATEŞ

Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı, Bestekar, Mevlüthan
1942 Kandıra doğumlu, küçük yaşta dini eğitim görmüş ve hafız olmuştur.Hasan AKKUŞ, Kemal BATANAY, Sabahattin VOLKAN ve Saadettin KAYNAK tan feyz almıştır.1959 da Üsküdar Musiki cemiyetine girmiş ve aynı yıllarda beste çalışmalarına başlayarak bugüne kadar dini ve ladini olmak üzere 2000 civarında beste yapmıştır. Burada Emin ONGAN ve Yesari Asım ARSOY dan çok faydalanmıştır. Kendi adıyla ilahi grubu olup ayrıca Üsküdar Musiki Cemiyetinde beste ve etüd ders hocalığı yapmaktadır. Evli olup 2 çocuk sahibidir.

Vedat Özbaş

Emekli din görevlisi. Kartal Belediyesi din işleri danışmanı.

Ünsal Kıraç

Erzurum Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı

Prof. Dr. Arif ŞANLI

Özel Emsey Hastanesi KBB bölüm başkanı